View Single Post
Vechi 18.01.2011, 18:11:26
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Dintr-un punct de vedere mantuirea e usoara.
Tot ce a fost mai greu a facut Mantuitorul Hristos.

Dar daca vrei sa te mantuiesti si sa faci parte dintr-o biserica neoprotestanta e un pic mai greu decat iti dai cu presupusul: trebuie sa te cam lasi de bautura, de injuraturi, de minciuni, trebuie sa traiesti in curatie, sa te apuci de citit Biblia, de rugaciune, trebuie sa dai zeciuiala. Stii, astea-s nu-s foarte usoare. Doar cu ajutorul Duhului Sfant le poti face.

Ehe, vezi...In credinta neoprotestanta astea trebuie sa le faci chiar daca esti un simplu enorias.
Ai dreptate , in ceea ce spui, dar problema la ortodocsi e comunicarea cu preotul, te duci la biserica , asculti slujba chiar daca nai inteles vii acasa , si nu ramane nimic in cap, normal ca altii prefera un pastor bun de gura decat un preot care slujeste foarte frumos , dar credema nu i asa de tare , am fost de curand la inmormantarea unei rude care facea parte din Oastea Domnului , au tinut o predica de vreo 3 ore , de la un timp devenise obositor de modul in care dramatizau, deci unii dintre ei chiar plangeau cand predicau , era prea exagerat.

Si inca ceva , pe noi ortodocsii cine ne opreste sa citim Biblia , n o citim ca nu ne spune preotul? Eu sa stii cam citit vreo jumatate din ea , si e foarte interersant , aici depinde de fiecare , pai eram curios inainte despre aceasta carte Biblia , si am hotarat sa o citesc .