View Single Post
Vechi 18.01.2011, 21:28:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Melissa, cred ca Hristos le-a dat o lectie insa sigur nu este cea care ne-o imaginam noi. o fii altceva de care inca nu ne-am dat seama ca umanitate, suntem inca mici.. Spun asta pentru ca dupa cum vezi in practica(testul FINAL) si dupa multe generatii apostolice obiceiul acesta a prins in biserica noastra ca nuca-n perete. Poate sunt doar eu cel "orb" care nu a vazut ca un preot la biserica nu spala niciodata pe nici un diacon sau cantor sa zicem pe picioare pentru a-i smeri si a se smeri.

Poate ca ca tu ai vazut de aceea intrebi.
In primul rand acesta nu este un obicei Andrei.In al doilea rand, nu inteleg de ce te astepti sa il vezi practicat in ziua de azi.Cand Iisus a spalat picioarele apostolilor a aratat lumii cel mai mare exemplu de smerenie.Pentru ca El era FIUL LUI DUMNEZEU.Deci in ziua de astazi, este INIMITABIL gestul, pentru ca fiul lui Dumnezeu nu este acum pe pamant!Orice incercare la propriu de a-l imita pe Iisus in acest gest, ar fi esuata din start!Noi trebuie sa-i imitam gestul la figurat,adica sa fim smeriti!Cu acest mesaj ar trebui sa ramanem dupa gestul lui Iisus.Nicidecum cu "obiceiul" de a spala picioarele celor din jur!
Reply With Quote