Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 19.06.2007, 19:50:53
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Fiecare avem sursele noastre de documentare daca tu le consideri pe ale mele false ce te face sa crezi ca ale tale sunt adevarate. Una este sa descoperi o specie si alta sa apara prin nutatii genetice.Eu nu am gasit nici o sursa care sa ateste ca un iepure prin selectie naturala a aparut un arici sau altceva. S-au obtinut in laborator anumite combinatii dar nici una nu era capabila de a se reproduce (in afara de faptul ca au aparut in laborator) Prin mutatii spontane sau de laborator nu se obtin specii noi ci rase si populatii noi dovedind microevolutia dar nu macroevolutia. Ca si ex dat de tine cu fluturii ex care arata doar o schimbare a raportului numeric dintre doua populatii care existau deja (nu a aparut o nici macar o populatie noua ce sa mai zici de specie) Este ca si cum ai spune ca daca in america acuma is mai multi albi decat erau inainte negri inseamna ca negri au evoluat in albi prin selectie naturala datorita industrializarii (adica s-au adaptat la noile conditii de mediu si a aparut o specie noua : omul alb)

Apoi nu s-au descoperit nici un fel de folsile intermediare (creaturi cu schimbari graduale)Toate cele 32 de ordine de mamifere apar brusc si complet formate în arhiva fosilifera

Renumitul evoluționist Stephen Jay Gould scria:

"Absența dovezilor fosile pentru etapele intermediare din tranzițiile majore în lumea organică și neputința noastră în multe cazuri de a ne imagina măcar forme intermediare funcționale, a fost o problemă persistentă și incomodă pentru o explicație evoluționistă graduală"

Concret cel mai vechi liliac era tot un liliac si nu un animal in tranzitie spre liliac provenit din alta creatura.

Treaba cu creierul: eu tind sa cred ca totusi nu folosim chair tot

PS: specie inseamna o comunitate de vietuitoare care se pot inmulti nelimitat sexuat intre ei. Ma intereseaza aparitia unei specii din doua specii diferite (care nu se pot imulti sexuat) Selectia naturala duce la aparitia raselor/ subspeciilor Indivizii din ac specie dar din rase diferite se pot incrucisa si prin mutatii spontane sau de laborator apar populatii si rase noi de populatii de animale si plante= microevolutia. In concluzie eu fac diferenta intre specie si subspecie si in acest context am facut afirmatiile pe care le consideri false In ex dat de tine cu fluturii e vorba de doua populatii