Citat:
În prealabil postat de ancah
Laurentiu:[i]Pai da hai sa fim toleranti ...ce mare branza dupa dilema toleranta fara dreapta socoteala ..."viata ideala" Hai sa fim toleranti si cu desfraul hai sa fim toleranti cu toate ca nu ne mai trebuie infranare.
Ma bucur de fiecare data, ca nu vrei sa te abati de la sfaturile Sfintilor Parinti. Ar fi bine ca mai multi sa se lase "modelati" in conceptiile lor de intelepciunea Sfintilor Parinti, care stim ca e primita prin Duhul Sfant. Mersul tau pe la manastiri ar trebui sa ne inspire pe noi toti, a-ti urma exemplul.
|
Iata toleranta crestinilor. eu nu am auzit nici un parinte spunandu-ti sa ponegresti aproapele pentru faptul care are o opinie diferita decat mariile sale "crestinii", care au citit o data Biblia. Parerile Sf. Parinti sunt de luat in seama dar nu inseamna ca trebuie sa ii consider dumnezei. Luati Noul Testament si cititi-l ,ascultatii vocea lui Hristos in cuvintele sale si urmatii exemplul. Va indepartati tare de esenta cuvantului Bibliei. Parerile Sf. Parinti sunt bune exemple pentru crestini dar nu litera de lege caci majoritatea au dus o viata de monah si nu s-au confruntat cu viata de zi cu zi. Insa Hristos ca D-zeu s-a intrupat si a trait in pielea unui om, de aceea fiecare cuvant al lui emana iubire . Una din cele 10 legi spune "IUBITI-VA APROAPELE". Cum va iubiti aproapele cand il condamnati fara suflet la moarte.
Deci ancah care ar fi invatatura sfintilor parinti? asta?Laurentiu:[i]Pai da hai sa fim toleranti ...ce mare branza dupa dilema toleranta fara dreapta socoteala ..."viata ideala"
Mi-am exprimat clar opinia. Atata cat Biblia nu considera pe cel nenascut viu si pune in pericol O VIATA , sunt de acord cu avortul .Si nu imi mai rastalmaciti cuvintele caci asta este iar un pacat in fata lui D-zeu. Nici macar un doctor fara credinta nu ar lasa o femeie sa moara sub privirile lui in cazul unei sarcini cu probleme...dar voi cica sunteti oameni ai lui D-zeu si sunteti mai fatarnici decat fariseii.
Cu toate ca e un forum crestin...putini sunt aia care is cu adevarat crestini aici si pleaca urechea dupa ce le convine pe moment...Asa am fost si am judecat pe multi pana cand D-zeu mi-a dat niste lectii care abia le pot duce, iar acum nu mai pot ridica ochii sa judec un nenorocit...ca nici eu nu sunt mia breaza. Dar va mai trebuie mult sa evoluati. Oricum s-au facut pasi uriasi in cei 2000 de ani dar mai avem nevoie inca de cizelare. Abia atunci nu vei mai judeca ...cand D-zeu iti va da acele incercari la care te opui cu inversunare si incepi sa judeci si vei avea acele incercari exact cand ti-e lumea mai draga.