Subiect: Zodiac
View Single Post
Vechi 18.01.2011, 23:33:46
OmuBun
Guest

Implicit

Incep sa regret posterea mea. Una am zis eu si alta vad pe-aici. Iar daca toate astea se nasc, doar fiindca mi-am spus si eu o parere personala, mai bine taceam. Eu nu am facut referiri pozitive la previziunile astrale si din capul locului am specificat ca tot ce gasim legat de horoscop ca o previziune, sunt speculatii si afaceri. Eu m-am referit clar la caracterul omului nascut intr-un anumit moment. NU E NICI O COINCIDENTA. Daca iau la intamplare doar cativa dintre cei celebri pe care-i stiu din zodia berbecului (Dan Bitman, Eugen Cristea, Cristian Tabara, Amza Pellea, Gica Petrescu, Nichita Stanescu, Charles Chaplin etc) la toti exista o trasatura definitorie: acea naivitate dezinvolta, acea copilarie de care nu se despart nici la batranete, acel entuziasm nedisimulat pe care nu-l gasesti la nici o alta zodie. La asta ma refer, nicidecum la previziuni. Am spus-o si repet: indiferent de harta astrala, prin credinta, omul isi poate transforma destinul la fel cum Mantuitorul a transformat apa in vin, la rugamintea Preasifintei lui Mame. Daca nucul a fost creat sa faca nuci, nu putem spune ca e capabil sa faca pere, ca in principiu e tot un copac! Luati-o ca pe o taina, si-atat!
Reply With Quote