Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de erzbet
Anca, hai sa iti explic concret la ce m-am referit. VIne un forumist cu o problema concreta, adreseaza o intrebare sau isi expune o teorie concreta. Vin persoane care insira citate pe inshpe mii de pagini si care nu au nicio legatura cu problema respectivului(indiferent de cat de corecte sau documentate sunt raspunsurile).
"Trebuie deasemeni sa stii deja, ca exista permanenta teama de greseli, numite erezii, si care pot avea urmari pentru individul, care isi ia libertatea de a inflori dupa bunul plac ceea ce spune"
Imi cer scuze nu inteleg la ce te referi. Cum adica sa infloreasca dupa bunul lui plac ceea ce spune? Si nu am inteles nici ce legatura are protestantul in ceea ce discutam
|
Erzbet: Pacat ca nu intelegi. Orice ortodox intelege ce am scris. Mai putin un protestant.
|
stii ca e pacat sa vorbesti cu doua intelesuri? tot dai exemplul sf parinti si Biblia dar nu le aplici, iata un alt pacat grav de a fi fariseu...Intr-un alt topic acuzai ca nu se respecta opiniile celoralti. dar tu respecti? In plus si judeci. Cand va exista unitate crestina atunci oamenii nu vor mai pleca pe caile gresite ale altor religii. Dezbinarea este caracteristica specifica a "crestinilor".