View Single Post
Vechi 19.01.2011, 15:51:05
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit Cea mai mare

Inselaciune si groteasca miscare la acest preot care ar trebui dat afara imediat! Cum puteti sa spuneti doamna ca acest om este un preot bun? V-ati uitat la toate cele 4-5 filmulete? Ati vazut sa ne spuna acest preot, invinuit de unii ca practica minunii contra cost si nu numai ati vazut acest preot sa ne spuna ca invitatul era penticostal? Si ce a facut pastorul? Si-a facut crucea! S-ar inchina si la icoane numai sa ne amageasca! Si-a facut crucea ca sa insele acei credinciosi cei drept foarte dubiosi... Toti aveau biblia in mana si toti se lamentau ca niste neoprotestanti! Credeti ca de lamentatii duce Dumnezeu lipsa sau de indreptarea credinciosului?
Acest preot care ar fi in stare sa cante si manele in afara de muzica populara care este interzisa si aceasta pentru un preot!
Cred ca acest preot escroc! face parte din Oastea Domnului ! Iar din Oastea Domnului aceasta lucrare de la.... (De la cine? De la satan probabil deoarece am inteles ca 80 la suta din credinciosii acestei osti pleaca mai devreme sau mai tarziu la bisericile neoprotestante) mult rau va mai face si in continuare pana cand patriarhia nu o va interzice! Aici e foarte greu de judecat deoarece nu trebuie sa le dam chiar un sut in fund acestor oameni care se joaca cu focul!
In fine la sfarsit Alina calci pe bec citand din biblie : plingeti cu cei ce pling rideti cu cei ce rid . Din cele ce spui sa inteleg sa fiu pacatos cu cel pacatos? Eventual sa ma fac baptist cu baptistul si sa nu imi fac crucea?!? Eu cred ca vei vedea ca ai gresit si sper sa nu faci parte din aceasta ramura numita Oastea Domnului!

Last edited by bairstow; 19.01.2011 at 15:54:08.
Reply With Quote