Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
a primit multe masinii de pietri in cap pina acuma,totul a plecat din momentul cind parintele a invitat un pastor penticostal sa tina o cuvintare in sf.biserica din Mosuni.am vazut filmuletul in care pstorul vorbea, toata asistenta impreuna cu preotul plingeau si slaveau pe Dumnezeu.am vazut comentarii la filmulet, in care penticostalii recunosteau ca: ortodocsii ne-au luat-o inainte,totul era traire autentica.astea sunt concluziile mele si astept sa vina roabele cu pietre si pt.mine
|
Pastorul penticostal cu pricina este, desigur, un predicator de exceptie dar credinciosii din Biserica din Mosuni nu plangeau fiindca le predica Pustan. Ei simteau prezenta lui Dumnezeu in Biserica lor si se bucurau plangand. Acei credinciosi erau obisnuiti sa fie in prezenta Duhului Sfant si sa planga. Nu toate bisericile in care predica Pustan plang.
Observ ca Pomohaci este invidiat. Pe undeva e normal si asta. Omul este invidiat pentru vocea lui calda, este invidiat pentru ca are o biserica in care este iubit cu adevarat, este invidiat pentru ca Dumnezeu a ales sa faca prin el miracole. Asa sunt oamenii, invidiosi.
Si despre Iisus se stie ca a fost dat in mainile lui Pilat din invidie. Marcu 15:10