Subiect: NUMELE LUI
View Single Post
Vechi 19.01.2011, 19:42:37
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55 Vezi mesajul
Dragii mei,

stiti voi cit de drag ,de sfint si scump este NUMELE LUI ?!!!
Probabil ca stiti dar nu toti . Am sa va scriu citeva rinduri ,sper sa va fie de folos.
Trecem uneori in viata prin incercari grele:
Se itimpla sa fim posedati ,sa ni se para ca vedem ceva anormal (fulger globular sau alte minuni), ne sculam din somn speriati pentru ca am avut un cosmar ,a murit cineva drag si un timp dupa aceea ne striga pe nume noaptea ( ne gindim ca e cel plecat...nici vorba , e ucigasul care-si bate joc de noi),sintem singuri acasa si nu stim cum sa facem sa treaca noaptea mai repede pentru ca ni se stringe inima de frica ,
auzim zgomote cu toate ca nu e nimeni in casa,.......si cite si mai cite.
Stim toti ,sa ne inchinam si sa zicem rugaciunea inimii.
Dar cind omul e speriat i se pare rugaciunea prea lunga sau a uitat-o sau pur si simplu e ca si paralizat .
Strigati atunci numele Lui ,numai numele si va fugi toata vrajba de la voi!
Simplu "Iisus,Iisus ,Iisus" sau "Iisus Hristos" ,sau "Fiul lui Dumnezeu".Nu cautati formule de adresare pentru ca va incurcati , pierdeti vremea va trebuie ajutor imediat.
Iisus,Isisus ,Iisus !!!!!! dracul fuge de numele Lui.O sa va convingeti singuri.
Unii zic :"da ,dar eu sint credincios dar de multa vreme nu m-am mai rugat" Nu exista nici un "dar"care sa impiedice lucrarea lui Dumnezeu.
Eu am strigat cind eram in groapa cea mai adinca si m-a auzit Domnul . Am crezut ca m-a uitat sau e suparat pe mine ,nu , abia asteapta sa-i deschidem usa .
Aceasta bucurie n-am vrut s-o tin pentru mine, am vrut s-o dau mai departe,sa nu ingrop talantul.
Deci nu uitati "NUMELE LUI, MUNELE LUI, NUMELE LUI", numai numele Lui!!!!
M-asi bucura sa aud de la voi indemnuri ,trairi asemanatoare .
Doamne binecuvinteaza !
"
Nu știu care sfânt, poate îmi amintește cineva, avea pe buze numele Lui și zicea că Iisus este în inima lui. După ce a fost omorât i-au scos inima și au văzut că scria pe ea Iisus Hristos.
Reply With Quote