View Single Post
Vechi 19.01.2011, 20:14:00
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Melissa, nu esti un copil ca sa fii asa de usor influientata de imagini.
Ba da Andrei, copilul din mine imi face figuri deseori... dar eu il las sa zburde pana la sfarsit...chiar am grija sa ii mentin inocenta..
Citat:
Da, este impresionant de face Bunul Dobri, insa nu uita ca tu nu cunoasti intreaga poveste a acestui om ci judeci dupa imagini.
Poti tu oare sa spui ca-l cunosti cu adevarat?..Nu! In aceste cazuri este mai bine pentru suflet sa ne abtinem.
Nu il analizez dupa imagine, ci dupa gest.Continutul ma intereseaza,nu forma.Cum nici pe papa nu il analizez dupa imagine ,ci dupa gest.
Nu ma intereseza sa ii cunosc povestea batranului Dobri,gestul a ajuns la inima mea.Simplu,curat,plin de iubire si smerenie.El n-are nevoie sa demonstreze nimanui nimic.El practica iubirea,nu vorbeste despre ea.

Citat:
In privinta Papei, nu cred ca ai dreptate, el macar prin fapta reaminteste intregii lumi, prin televiziune, despre PRACTICALITATEA acestui gest care este unul de smerenie. La noi totul se face din vorbe...la capitolul fapte suntem nu ca in urma ci ani lumina in urma catolicilor si a celor ce fac ei pentru omenire. Revenind insa la Papa, ceea ce este in sufletul lui, smerit sau nu , nu este de competenta noastra sa ne imaginam. Nu ai cum sa stii tu ce este in sufletul lui sau daca are o inima buna sau de fiara. Eu tind sa spun ca are o inima buna deoarece pentru ca Dumnezeu sa te unga in pozitia aceea trebuie sa lucrezi mult la fiinta ta, zeci de ani... sa-i prezinti o fiinta schimbata, renascuta, imbunatatita, deci SUPERIOARA
Nu am chiar nimic cu catolicii.Dar imi mentin ideea de falsitate si de imitatie nereusita a gestului facut de papa cu spalatul picioarelor.
Adica pe batranul Dobri nu il cunosc si nu am de unde sa stiu care e povestea lui, deci poate fi ceva suspect in gestul lui,dar in ceea ce il priveste pe papa,nu e de compententa mea sa gandesc ce suflet are, ce poveste are, ce se ascunde in mintea lui???De ce,pentru ca face apel la mass-media sa predea "smerenia"???Sau de ce Andrei? Pe unul sa-l suspicionez si pe altul nu!?Ca unul e cersetor si altul e papa???Masoara cu aceiasi masura daca tot o faci si s-ar putea sa obtii alte rezultate.
Reply With Quote