Citat:
În prealabil postat de bairstow
Vorba ta rautacioasa nu ma supara asa cum te supara pe tine orice crezi tu ca e impotriva ta. Martiri sunt si in religia musulmana dar adevarul nu poate fi si la ei si la noi. Asta am vrut sa zic. Adica daca eram din secta lui David Coresh si m-as fi lasat impuscat de glaontele agentilor nu insemna ca aceea secta este si buna! Asta ca sa nu mai zic ca tipii aceia se ocupau cu vanzari de arme...Deci poate exprimarea mea e putin gresita. Dar se intelege clar ce am vrut sa zic! Nu inseamna repet ca daca niste musulmani si-au dat viata pentru Dumnezeu lor acesta este neaparat un Dumnezeu adevarat! Asa ca fierbi mai usor deoarece pe mine nu prea ma poti supara :)
|
Observ. :)
Tu ai spus ca "degeaba si-au dat ei viata pentru Iisus". Musulmanii nu mor pentru Iisus, nici ucenicii lui Coresh. Ei mor pentru niste idei. Cine isi da viata lui Iisus nu si-o da degeaba, caci El rasplateste tot ce faci pentru El.
Sper ca acum intelegi ce voiam sa spun. In rest, nu ma astept sa zici ca mine. Te va multumi doar un anumit tip de discurs pe care nu sunt dispusa sa-l recit.
Deci, va rog sa continuati.