View Single Post
Vechi 19.01.2011, 21:34:06
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Ortodocsi sunt multi cu numele. Ma judeci deoarece judec pe altii....Dar de ce ne spune biblia sa ne ferim de invatatorii falsi? Sa nu luam aminte la invataturile lor? Eu nu prea cred ca te poti mantui penticostal sau altceva. Ei cred ca sunt condusi de Dumnezeu si nu pot face rau si lovesc in adevar. Chiar Iisus spune: plecati de aici nu va recunosc. Sti ca ei considera ca noi suntem idolatri?!?
Cat despre Mihaela nu stiu ce vrei sa spui sincer .Te citez: ce te face sa crezi ca multi inseamna si buni?
Vezi femeie ca ai luat-o pe carari gresite, ca a fi ortodox nu inseamna a fi bineplacut Domnului! Gandeste la :Voi mai gasi credinta pe pamant?
In fine noi vorbeam despre acest om Pomohaci care incalca autoritatea bisericeasca si numai indelunga rabdare si poate nu numai face ca acest om sa nu zboare din sanul bisericii! Cat despre celalalt derbedeu penticostalii sau suparat ca acesta isi face cruce! Un semn pagan pentru constinta lor! Si din punctul asta le dau dreptate penticostalilor. Pai as da dreptate unui preot care aduce jertfe pentru Budha?

Last edited by bairstow; 19.01.2011 at 21:42:47.
Reply With Quote