Stiu ca foarte multi sau scandalizat apoi te intre :tu ai avea curaj sa iti faci crucea? Si apoi de ce isi face crucea? Tu ai jertfi pe altare pagane? Cat despre rugaciunea impreuna ea contravine bibliei si sfintelor invataturi ale bisericii! Ce partasie (asta sa fie cuvantul corect?) sa am cu unul imbracat in haine de lup? Sau cu unul care crede ca Iisus nu a fost Dumnezeu? Sau cu unul care crede ca icoanele sunt de la diavol? Daca vreti sa va uniti e treaba voastra dar adevarul nu se amesteca cu minciuna. Stiu ca voi va numiti pocaiti chiar daca sunteti din biserici diferite aveti cabane in care ortodoxul nu are ce cauta dar in schimb adventistul, baptistul si penticostalul da! Stiu ca aveti radio cu aceasi frecventa cea ce arata ca in spatele vostru e acelasi tata ...Eu ma opresc aici. Cine vrea sa inteleaga sa inteleaga. Cine vrea sa fie habotnic sa citeasca numai biblia ca celelalte carti nu sunt importante(asa imi spunea o evanghelista ca celelalte carti nu o ajuta.Pai cum sa o ajute un manual de istorie cand voi nu aveti istorie ). P.S
Cine vrea sa aiba ochi de cal sa aiba! Numai rugaciunea ne poate ajuta si nu aceste scrieri! Aceste scrieri ajuta prea putin...
Last edited by bairstow; 19.01.2011 at 22:22:44.
|