View Single Post
Vechi 20.01.2011, 00:16:37
Nicu5166's Avatar
Nicu5166 Nicu5166 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Bihor
Religia: Ortodox
Implicit

...Fratilor nu va mai certati ! Ce e atat de greu aici ?Lucrurile sant simple ,pomul se cunoaste dupa roade .Cel care umple Sfanta Biserica cu sectari este orice vreti voi numai preot adevarat , nu .Dumnezeu sa ma ierte ca e totusi preot si nu imi este ingaduit sa fac asta !...Totusi ce are in comun Parintele Pomohaci cu Parintele Arsenie Boca ,cu Parintele Arsenie Papacioc ,cu Parintele Teofil Paraian sau cu alti parinti adevarati ai Bisericii Ortodoxe ???
...Totusi ca sa va luminati in aceasta privinta va recomand cu caldura sa cititi scrierile Parintelui Arsenie Boca !...si pana atunci va pot da cateva citate :
... ,,sectele sant proorocul mincinos''
...,,eu va cunosc pe voi caci aveti pecetea satanei pe frunte si va arat cu degetul ''
...,,daca nu cred in Iisus Hristos,in Maica Domnului si in Sfanta Cruce,vor merge in iad cu
Biblia in mana ''
,, Vine timpul, si e foarte aproape ,cand toti preotii vor repara bisericile ,iar alti vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intrinsele.Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii,care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor,mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va dispare, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta .Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui.Cine are minte sa ia aminte . ''
Reply With Quote