Citat:
În prealabil postat de delia31
Am incercat sa-i explic colegului tau blajin, (insa el a fost banat si unele din raspunsurile mele au fost sterse odata cu postarile lui), ca toate diferentele de optica provin din marea erezie AZ7 ca sufletul e muritor. Inclusiv, chestiunea Duminicii.
|
Cei care cred ca omul cand moare, de fapt nu moare, nu au cum sa creada in invierea mortilor. Iar
Invierea lui Hristos ne da nedajdea si credinta invierii mortilor (asa cum ne-a explicat, Sfantul Apostol Pavel, in 1 Corinteni 15:12-23).
Cei care nu au nadejdea si credinta in invierea mortilor, date de Invierea lui Hristos, au redus aceasta Inviere a Mantuitorului la o simpla sarbatoare (despre care Cel Inviat nu a spus nimic).
Decat sa sarbatoriti o zi (hotarata de oameni) mai bine ati crede in revenirea lui Hristos si invierea mortilor (cum spune si Crezul). Asa ne invata Sfintii Apostoli. Asa se "sarbatoreste" INVIEREA.
Citat:
În prealabil postat de delia31
Ori, esentialul Scripturii si al intregului Univers e INVIEREA,
|
De acord. Dar, cu Porunca lui Dumnezeu ce ati avut? De ce ati desfiintato si ati inlocuito cu o porunca omeneasca. Dumnezeu zice sa pazim ziua a saptea (zi binecuvantata si sfintita), ca zi de odihna inchinata Domnului, iar dvs. nesocotiti ce a sfintit, binecuvantat si poruncit Dumnezeu.
Sfintii Apostoli aveau credinta Invierii si pazeau poruncile lui Dumnezeu. La dvs. nu se impaca Invierea cu Poruncile lui Dumnezeu?