View Single Post
Vechi 20.06.2007, 01:17:53
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Evropean,

Cele doua expuneri ale tale sunt mult prea agresive si incitante la violenta adica la Adormire nu la Trezvie deci sunt profund mecanice nu crestine si mai ales nu ortodoxe. Cind omul este Duhovniceste treaz(deci sa fim treji!), el nu nutreste asemenea ginduri de represalii, militantism, etc ci dinpotriva de blindete, intelegere, iubire, intr-o forma de imitatie naturala a Doctorului Sufletelor care este Iisus Hristos. Biserica noastra de aceea este asa de pretioasa si unica in Univers, deoarece lupta poate mai aprig decit orice alta religie cu legea asta UNIVERSALA nenorocita, de-a dreptul mecanica, de natura predatoriala-demonica si anume V I O L E N T A in toate formele ei.

Deci sa fim ca Lot in Sodoma, adica sa raminem curati desi suntem inconjurati de oameni care AU LIBERUL ARBITRU SA FACA CE VOR CU VIATA LOR, NU? asta este frate, nu ai ce face, sa ne vedem de noi si de pacatele noastre. Asa sa fim si noi precum era si el cu familia lui care stateau linistiti si observau continua veselie, petrecere a Sodomitilor ce-i inconjurau, parada continua, banuiesc cu scene de concerte si dans peste tot, ris in gura mare si voie buna.
Eu am deschis acest topic nu pentru incitare la VINDECARE FORTATA, Doamne Fereste ci la cea voluntara care banuiesc ca nu o sa se intimple dar asta este, oamenii nu pot fi fortati sa faca nimic din ce nu vor, altfel ne-am intoarce la totalitarism, inchizitie, razboaie civile care sunt nedorite de nimeni.
Reply With Quote