View Single Post
Vechi 20.01.2011, 11:36:28
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Pana acum aveam deobicei parte de niste oameni pacaliti, acum avem parte de niste oameni care se prefac ortodcsi dar sun sectari! Eu asa vad lucrurile. Ai dreptate Nicu ca acest preot umple biserica de sectari si sa sti ca ei neoprotestantii nu isi fac cruce. In afara de Pustan nimeni de la ei nu si-a mai facut cruce! Dar lor le place sa traiasca in amageala si se amagesc mereu. Alin se da ortodox dar ii apararea unui eretic dar ia apararea si unui preot care greeseste.Alin intreaba-ti duhovnicul despre rugaciunea impreuna cu ereticii ce parere are! Nu vreau sa treci in tabara cealalta din cauza mea daca esti ortodox si asculti de mai marii tai intreaba-i. Iar daca te-am suparat cu ceva nu am facut-o cu intentie ci doar ca sa te trezesc.
tu de vrei sa ma trezesti sa ma trzesti cu exemplu vietii tale,si poti sa te linistesti ca sunt ortodox de la botez,peste sectari am trecut demult cu tavalugul,nu ai inteles esenta:daca vine sectarul in biserica si isi face cruce este un semn de inceput bun si o mai spun si altii ca avem nevoie de o prenoire spirituala, care probabil prin exemplul NOSTRU sa faca sa mai dispara sectarii ce se vor transforma in oameni noi spirituali.e o munca grea si extrem de periculoasa dar merita.faptul ca in citeva biserici mari din rusia cea ortodoxa au fost pastori din america predicind imbracati in odajdii preotesti primite de la acei preoti ce parere ai?,si si-au facut cruce de nenumarate ori cum nu si-au facut in viata lor.de ti-e rusine sa iti scoti adevarata fata la lumina ceia ce te-am intrebat mai sus, fa-o pe privat sa stiu si eu cu cine descarc acumulatorul,daca ai curaj, de nu duteeeee!!!,cu vrajelile tale.
Reply With Quote