View Single Post
Vechi 20.01.2011, 11:41:05
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Preotu acela e un screlozat care este invinuit de catre unii oameni care il cunosc ca ghiceste in cartea Sfanta si ca a castigat sume enorme din astfel de ghicituri. Credinciosii sunt cred facand parte din Oastea Domnului sau probabil ca sunt niste penticostali veniti cu autocarul. Cat despre Oastea Domnului ea ar trebui la prima vedere exclusa din biserica ortodoxa dar sa nu ne pripim. Acolo sunt inca oameni care au parte de liturghie si de Sfintele Taine!
Cat despre Alin a ajuns acest om sa se citeze pe el. Draga Alin uite aici un ortodox care si-a dat seama imediat ca e ceva necurat la mijloc cu acest preot! Acest preot decazut deoarece dupa cate stiu eu preotul nu are voie sa cante muzica populara si mai ales in public!
Alin esti foarte greoi in cea ce spui si nu inteleg prea multe din ce zici. Reanoire spirituala? Alo trezeste-te! Sunt in vremurile din urma si de aceea acest atac sectar fatis! Totusi biserica este condusa de Dumnezeu si nu are nevoie de apararea oamenilor! Acei preoti rusi care au facut ce ai spus tu probabil ca sunt ca niste fosti preoti securisti care au in gand nu pre Domnul ci pre prea iubitul ban! Adica au primit bani de la acei pastori ! Si atunci ne aducem aminte de lupul care se imbraca in haina ciobanului incercand sa momeasca oile! Bravo tie daca exemplu dat este adevarat sa vada si protestantii ca au inceput sa confirme biblia si nu numai: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!Fapte 20:29. Caci eu stiu aceasta, ca dupa plecarea mea vor intra, intre voi, lupi ingrozitori, care nu vor cruta turma.

Last edited by bairstow; 20.01.2011 at 11:48:50.
Reply With Quote