View Single Post
Vechi 20.01.2011, 13:32:28
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Mai omule cum sa nu-l cunosc? Mai omule asta aduce un penticostal in biserica face pe prostul ca nu stie cine e (spune ca e teolog si doar atat)ca nu stie ca e penticostal canta muzica populara si din cate am inteles invarte mari sume de bani etc etc.(dar de asta nu sunt sigur). Dar eu daca vad un preot ca e betiv mint si spun la lume ca e un preot bun?!? Pai tu il faci pe acest preot mai prost ca mine! Pai ce crezi ca nu stia acest nenorocit ca aduce un pastor penticostal? Apoi acel pastor ar fi trebuit sa arate ca e crestin penticostal! Sau eu daca ma duc in India il reneg pe Iisus? Sau ai auzit tu ca teologi ortodocsi sa se duca la penticostali ca si cum ar fi teologi protestanti? Tot nu ai inteles ca acei pastori americani sau imbracat in haine de preot ca sa minta turma? Tu ai dat acest exemplu bun(sper sa fie si adevarat)
parintele la chemat aflindu-l pe internet[de nu ma insel prin fica sa] si pustan si-a consultat agenda si ia spus data cind e liber si poate sa vina ceia ce a si facut.ce spui tu acolo sint doar speculatii a unora ce ii vor raul si sunt multi.de vrei sa te convingi cu ce s-a intimplat in rusia cauta pe internet eu am dat intimplator,sau poate nu.iti astept mesajul pe privat.

Last edited by mihaila_alin; 20.01.2011 at 13:37:17.
Reply With Quote