View Single Post
Vechi 20.01.2011, 15:37:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Multumesc, m'as bucura sa imi spui despre cereale, ceea ce poti afla. Am grupa A2.
Acum am numai... grau, secara, ovaz si fulgi de porumb.

Nu pun peste ele lapte, decat prea rar.
In general pun apa fierbinte, iar cand se mai raceste putin... adaug cacao si miere.
Cu multa placere, iti mai ofer cateva informatii despre grupa ta:

- se recomanda dieta vegetariana bazata pe proteine din soia, cereale si legume, vitale pentru persoanele cu grupa sanguina A-2 datorita continutului ridicat de minerale, enzime si antioxidanti;
- persoanele obisnuite sa consume carne vor pierde usor in greutate cand vor adopta o alimentatie bazata pe legume si fructe si vor fi mult mai energice datorita eliminarii toxinelor din organism;
- este esential ca alimentele consumate sa fie naturale si proaspete;
- se recomanda mai ales consumul fructelor si legumelor cu aciditate alcalina deoarece nu afecteaza sistemul digestiv: mango, papaya, portocale etc;
- aceste persoane sunt sensibile la lectinele din: cartofi dulci, varza, rosii si piper deoarece conduc la aparitia unor afectiuni digestive: balonari,etc
- produsele lactate sunt greu de digerat si pot provoca o scadere a activitatii metabolice. Totusi se pot consuma produse lactate fermentate in cantitati foarte mici: iaurt,kefir, smantana degresata.

Rezistenta la stres

In situatii de stres extrem persoanele cu aceasta grupa sanguina pot manifesta: Sindromul Asperger, rezistenta la insulina si hipotiroidism .Astfel, pentru a echilibra cantitatea de zahar din organism se recomanda reducerea consumului de zahar,cafeina si alcool.
Factori care controbuie la instalarea epuizarii :
- aglomeratia;
- zgomotul puternic;
-sentimentele negative;
- fumatul;
- mirosurile puternice sau parfumurile;
- consumul ridicat de zahar si amidon;
- extenuarea;
- violenta de la televizor;
- insomnia.
Reply With Quote