Eu vreau sa va marturisesc ceva ce am trait pe propira piele. Cand eram mica ma uitam la tot felul de filme de groaza :D si din cauza aceasta foarte greu reuseam sa adorm seara, o buna bucata de vreme era nevoie sa stea mama mea cu mine pana adormeam, dar dupa ce pleca se intampla sa ma trezesc din nou si sa nu mai pot adormi din cauza gandurilor. era un sentiment foarte urat si imi provoca multa neliniste si era cu atat mai rau cu cat eram un copil. Ei bine, eu dormeam in fiecare noapte cu niste iconite sub perna si cu o cruce de lemn, chiar am vazut ca au si unii preoti cruce ca a mea, e foarte frumoasa :) o am si acum. Intr-una din nopti care a fost mai urata decat in alte dati, m-am inspaimantat foarte tare pentru ca imi veneau in minte tot felul de imagini care nu ma lasau sa adorm, astfel ca am luat crucea si am tinut-o in mana, langa piept si m-am rugat in gand sa ma apere si asa am reusit sa adorm, acele ganduri m-au lasat in pace si m-am linistit.
Asta inseamna crucea pentru mine, ajutor si ocrotire si mai mult decat atat, e un mod de inchinare si de a da slava Lui Dumnezeu si de a ne marturisi credinta cand trecem pe langa o biserica.
Doamne ajuta!
Ioana :)
|