View Single Post
Vechi 20.01.2011, 17:52:25
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

De la fondarea ei... Care fondare pe ce piatra? Pe piatra azvarlita in cap acelei femei cu ochi posedati care da numarul 666 daca este scris complet pe nume Ellen gould white? Sau pe piatra lu Miller care a prezis sfarsitul si a atras o seama de natarai care sau imbracat in alb( ca sa para puri dar ei erau goi si dezbracati de orice idee crestina) asteptand in zadar venirea Domnului? Biserica adventista s-a rupt mereu si acum e rupta in doua mari parti. Nici asta nu sti? Nu mai vorbesc de alte ramasite... Dupa cate stiu eu sunt si adventisti care respecta Duminca...
Dar stai putin cum scrie in biblia adventa? Sau voi nu aveti asa ceva? Hai dami tu acel pasaj tradus de nustiu care secta eu ti-l dau pe cel al lui Cornilescu si cel ortodox. Cat despre botez nu mai fa confuzii. La un moment dat un parinte apostat Tertulian mi se pare se intreaba daca copii de 7 ani se pot boteza? Nu e vorba insa despre prunci deoarece acestia erau botezati din prima neavand pacate si asa cum o arata multe scrieri din aceea vreme botezul bebelusilor era inca din vremea apostolilor. Pe bune lasam parabolele despre biserica la o parte dar tu crezi ca biblia care ne vorbeste despre niste invatatori falsi care vin la sfarsit , Dumnezeu a vrut ca prin EGWhite un om lovit la cap sa arate lumina la crestini? 1800 de ani (aproximativ) Dumnezeu a lasat aceasta biserica de izbeliste ca sa vina White mai ales ca a promis ca va fi cu noi in toate zilele si portile iadului nu o vor birui( biserica).
8. Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi.
8. Caci daca Iosua le-ar fi adus odihna, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, dupa acestea, de o alta zi de odihna.
Nu sincer tu esti pastor sau esti doar un adventist? Uitate ce traducere gresita are Cornilescu la Isaia cap 66 versetul 3 si recunoaste cinstit ca numai traducerea asta o folositi!
Domnilor catolici piatra nu este Petru sau cei 12 apostoli si e EGWhite=666 ! Sa bagati bine la cap! Fara ea nu am fi stiut de sabat si de credinta adevarata nascuta pe o profetie falsa dar nu unica!!!

Last edited by bairstow; 20.01.2011 at 17:56:20.
Reply With Quote