View Single Post
Vechi 20.01.2011, 20:36:59
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Aceea biblie a fost tradusa mai demult si are posibile greseli. Important e cum e bine sa fie tradusa biblia! E tradusa de Anania dupa cate stiu eu! Ar putea sa fie si a doua versiune a Vechiului Testament! Ea nu este deloc asemanatoare cu cea protestanta deoarece de la jertfa unu vitel a fi egala cu o bataie de om e cala lunga pana la jerfa unui vitel e egala cu uciderea unui om! Eu stiu traducerea catolica care este ca a noastra! Pai ti se pare tie normal cacine aduce jertfa un vitel e ca si cum ar ucide un om? Sau ca cel care tamaiaza (dar preotii de atunci tamaiau) aduce inchinare idolilor?
Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Dar tu il criticii?!?
Chiar tu zici ca acesta s-a inspirat dupa o traducere engleza! Cat despre Sfantul sinod el nu reprezinta biserica ortodoxa in totalitate iar o astfel de greseala (nu e neaparat o greseala deoarece stim ca sunt doua mari curente de traducere una fiind septuangita!) nu afecteaza cu nimic invatatura bisericii ortodoxe! Pana la urma citind mai atent am observat ca oricum aceasta traducere nu aduce la o erezie sau un lucru fals! Pe cand traducerea protestanta e gresita voit! Oricum aici e alt subiect...
Domnule bairstow sunteți amuzant. Vedeți că e mai bine să ne ținem de subiectul topicului, altfel o dăm în bâlbâieli. Și poate ar fi bine să vă informați de pe saituri serioase, eventual oficiale, înainte de vă lansa în speculații pe marginea altor culte. Mulțumesc pentru înțelegere.
Reply With Quote