Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Melissa, aici este cheia intelegerii. Daca o sa mai ai resurse interne destule in tine sau/si ai sa le cultivi, cu siguranta va exista posibilitatea sa ajungi la aceste concluzii, dincolo de etichetarea lor ca fiind hiduse, brahmane, buduste:))
@Melissa - "Amesteca-le,invarte-le,inlocuieste cativa termeni,strecoara un Hristos=Adevarul pe ici pe colo si o sa ai "logica corecta" a lui Pippo."
In acest raspuns am inteles de fapt cum vezi tu lucrurile.
Multumesc si iarta-ma ca nu-ti mai raspuns punctual la tot ce mi-ai recomandat.
|
Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Da, le-am verificat cu mintea neatasata si eliberata de prejudecati in timp FOARTE indelungat si ce scrie Pippo se confirma....in caz ca acest aspect inseamna ceva pentru tine
Tineretea pentru asta este data de Dumnezeu, sa pui la indoiala TOTUL, altfel poti fi deja o batrinica la 20 de la ani.
|
In acel raspuns trebuia sa observi
cum vede Pippo lucrurile ,nu eu.
Oricum, nu ma asteptam sa taci...

Dar recunosc, nici sa te regasesti in iluminatul Pippo...
Si nu inteleg ceva...Spui ca noi am fi curiosi sa auzim multe intelepciuni ale lui Pippo, sa-l provoc la discutii...Te intreb,care noi?Ca vad ca nu se inghesuie nimeni sa-l traga de limba...Deci, de ce nu il provoci tu,aici,cu voce tare, sa auzim cu totii o discutie elevata,intre doua persoane aflate pe acelasi nivel de evolutie???Provoaca-l tu daca esti convins ca ai de invatat de la el...Eu una,nu-s curioasa...