Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 20.06.2007, 10:46:58
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Consuela,eu nu faceam referire la Sfintii Parinti Induhovniiti,respectiv vazatori cu Duhul,de care am cunostinta si habar,si chiar cunosc astfel de persoane deosebite si speciale, vizavi de acest dar al inainte vederii cu Duhul Lui Dumnezeu,ci ma refer aici la citirea cerului,prezicerea starilor comportamentale dupa astrii,cititul in stele,nori,luna,soare,planete,cu alte cuvinte prezicerea starii si comportamentului persoanelor dupa astre,nori si planete,ceea ce mie mi se pare cu totul eronat sa ne pierdem vremea cu horoscopul,ghicitul,si alte prostii si tampenii de acest gen.Scrie clar scurt,concis,si la obiect in Sfanta Biblie ca este interzisa aceasta practica adica citirea cerului,si in stele asadar,ori daca noi nu credem Biblia,atunci nu stiu ce sa mai zic,daca noi am contrazice-o si am nega-o,inseamna ca am nega totul ce tine de Dumnezeu,de ceea ce ne cere noua Dumnezeu;nedandu-i crezare si ascultare Cuvantului Lui din Sfanta Scriptura,prima carte de capatai,fundamentala,si de baza a crestinului,ar insemna sa ne razvratim contra Lui Dumnezeu si sa ne luptam cu morile de vant.Cine seamana vant,culege furtuna,asta e si cu goana dupe desertaciuni si aiureli de tot felul.
Reply With Quote