View Single Post
Vechi 21.01.2011, 11:38:54
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Ok. Sa judecam. Crezi ca acei calugari care se roaga toata ziua(unii au rugaciunea inimii care il pomenesc mereu pe Iisus) sunt mai putin ascultati decat persoana ta? Apoi faptele o arata deoarece ati avea acelasi dogme! Dumnezeu v-ar descoperi imediat unde gresiti! Care e ziua de odihna sambata sau duminica... Intelegi? Deci fara smerenie fara ascultare de cei care ne-au propavaduit evanghelia omul nu poate comunica cu Dumnezeu.(cine va primeste pe voi ma primeste pe mine) Deci Dumnezeu nu te poate asculta (aici e si diavolul care spune: pe ce drept cutare persoana poate avea acces la stinta Ta Dumnezeule daca el nu merita asa ceva?) atat timp cat nu te smeresti. De exemplu. Tu te rogi pentru mai marii tarii? Spui rugaciunea Tatal Nostru? Te rogi lui Dumnezeu sa te ierte daca gresesti si esti in intuneric? Te rogi lui Dumnezeu sa te scoata la lumina?
As prefera sa nu vorbim de mine si de tine, ca nu-i foloseste nimanui sa ne expunem vietile pe forum, ci sa vorbim de Dumnezeu, caci doar El merita. Ai ceva de obiectat la ceea ce am scris mai sus?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14