Ridicarea securii razboiului impotriva homosexualilor nu cred ca este solutia corecta. Nu cred ca suntem in cruciade, sper. Nu este solutia corecta in primul rand pt. ca si ei au dreptul la existenta, pt. ca au dreptul sa faca ce vor cu viata lor, sa se exprime dupa bunul plac atata timp cat nu lovesc voit in altii. E adevarat ca ne poate influenta aproape tot cu ce intram in contact, dar asta nu inseamna ca din cauza factorilor exteriori ne schimbam. Vina, daca pot sa zic asa, e doar a noastra, ca ne lasam schimbati. Nu e treaba noastra sa pedepsim, cenzuram etc. Si apoi, daca aplicam metode "razboinice" ii transformam in victime si le dam dreptul sa ne acuze de discriminare, si pe de asupra le facem si reclama. Daca la parada homosexualilor nu erau reactiile violente care au fost, stirea despre ea nu aparea atat de mult pe canalele media, si se uita mult mai repede.
Si apoi, despre vindecarea homosexualilor, si manifestarile lor impotriva naturii. Cred ca adevaratii homosexuali au o inclinatie biologica spre asa ceva. Natura lor biologica are aspecte contradictorii. Adlandu-se la mijloc intre barbat si femeie, de ce sa nu le dam lor dreptul de a alege? Daca in partea exterioara a fizicului lor arata asa, nu inseaman ca si interiorul e la fel. De ce sa judecam numai dupa ce se vede?
|