eu mergeam inainte doar la slujba invierii,dar o data de craciun m-am gandit sa ma duc sa ma spovedesc la nimereala,fara rugaciune fara nimic.dupa ce m-am spovedit mi-am dat seama ca era o altfel de spovedanie fata de la celalalt preot la care fusesem anii trecuti,si atunci a inceput viata mea duhovniceasca am reusit sa ma spovedesc cu adevarat pt ca aveam niste pacate nespovedite care habar nu aveam ca sunt pacate pt ca nu avusesem pe nimeni cine sa mi le spuna.acolo m-am integrat intr-un grup de tineri in care inca sunt doar ca noi am crescut iar viata ne-a dus profesional pe alte drumuri.acum cunosc toti preotii din oras si realizez ca sunt si alti preoti cu adevarat duhovnici dar cred ca nici unul nu s-ar fi straduit asa mult pt mine cum a facut pr meu duhovnic ,datorita lui am ajuns sa cunosc ortodoxia cu adevarat.de aici trag alte concluzii ca Dumnezeu m-a ajutat f mult trimitandu-ma exact la duhovnicul potrivit chiar daca eu m-am dus la nimereala,si Domnul a mai avut grija pt mine astfel ca am intalnit prieteni la biserica si in momentele de decadere avea cine sa ma ajute ceea ce altii nu au parte si se chinuiesc singuri sa caute sa vina la ortodoxie.ma uit inapoi si nu vad decat mila lui Dumnezeu care m-a ajutat sa imi gasesc drumul.cred ca duhovnicul potrivit trebuie gasit si sa nu-i cautam dupa har pt ca harul se afla in toti preotii ci sa cautam un preot care sa ne intelega ,dar numai cu rugaciune vom gasi ceea ce noi cautam.
|