View Single Post
Vechi 21.01.2011, 13:46:24
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Il urmez nu pentru ca-L vad, ci pentru ca-L simt, pentru ca vad indiciile ce mi le-a lasat sa-L gasesc. Iar aceste indicii le interpretez asa cum ma invata cei ce care au reusit. Si unul din ei spunea:

"pacatul meu inaintea Ta este pururea" iar altul "tine mintea in iad si nu deznadajdui".
Foarte frumos. Si nici eu nu ma refeream la a-L vedea pe Dumnezeu cu ochii fizici, ci cu cei duhovnicesti; un simt care se dezvolta numai pentru cei ce se obisnuiesc sa comunice cu Dumnezeu in rugaciune. Deci, e ok si exprimarea "Il simt".

Insa, atunci cand te hotarasti sa te feresti de pacat, nu faci decat sa asculti vocea Duhului Sfant pe care L-a pus in tine si care te indeamna sa nu mai pacatuiesti. Atunci cand, de exemplu, vrei sa treci pe un pod de care nu stii ca e rupt, si te razgandesti in ultima clipa, fara sa stii de ce, e pentru ca ai ascultata indemnul Tatalui tau, care ti-a spus sa o iei prin alta parte. Si sunt sigura ca, privind inapoi in viata ta, vei gasi multe situatii de acest gen.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14