În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Mai sora,stai linistita,nu-i subestima pe "fratii" masoni.Tu crezi ca pe ei ii intereseaza ce vor ortodocsii,catolicii sau islamistii?Ii vezi pe la TV declarand sus si tare,impaunandu-se de zor,ca asa vrea poporul,e un succes intrarea in N.A.T.O. si U.E.Da,e un succes pentru masonerie.Pe mine sau pe altcineva nu amintesc sa ne fi consultat cineva daca vrem sa intram sau nu in aceste organizatii.Ei propun,ei voteaza,ei se lauda.A,bineinteles,dar e democratie.Chiar si acea parte din populatie ce e de acord cu deciziile lor orbeste face asta din cauza indoctrinarii practicate prin mass-media.Masonii acum sunt discreti,nu mai sunt secreti,da,diavolul vine acum pe fata,nici o problema.Stiu sa-si faca autocritica,isi pun si cenusa in cap daca e nevoie,au autoironie(vezi Bush).Sunt oameni din popor(vezi Basescu),ce conteaza ca a incalcat si el constitutia de 1,2,3,10 ori,ce conteaza ca e afemeiat,ce conteaza ca e betiv,e barbat,deci se aproba.Ce baieti buni sunt ei si noi ne luam aiurea de ei,nu-i asa?
Ce am realizat noi ca ortodocsi prin dialogul ecumenic?Numai chestii "spectaculoase" cum ar fi schimbarea calendarului, ridicarea anatemei data catolicilor,participarea la slujbe si rugaciuni comune,recunoasterea reciproca credintelor.Numai una si una.Am progresat intradevar...
|