Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 20.06.2007, 17:51:58
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Mihaela 75: Ceea ce ti-am scris ref. la vina impartita intre cei doi soti, nu e de la mine, ci sunt cuvintele psihanalistului Carl Gustav Jung. El afirma ca de cele 95% parte de vina a partenerului sa nu ne ocupam, caci nu o putem influenta, dar din cele 5% ale noastre, putem trage cele mai mari invataminte. Asta mie imi spune, ca oricat de rau ar fi celalalt, am si eu partea mea de greseala.
De aceea ti-am spus, ca asemenea femei ar trebui sa se duca la duhovnic, care intreband si cantarind faptele, poate aprecia mai bine care e situatia, daca exista posibilitate de indreptare si daca solutia este divortul. Cred ca , fiind in asemenea conflict nu putem vedea prea limpede ce e de facut, pentru ca sa iesim cat mai bine din situatia respectiva. Pentru ajutor ne adresam rudelor, prietenilor, cand de fapt ar trebui sa vorbim cu preotul. Si apoi exista acum tot felul de tratamente naturiste pentru a scapa de betie. Un betiv vindecat este de obicei cel mai bun sot si tata.
E usor sa dai sfaturi, dar nu esti tu cea care e in dilema si obligata sa suporte un individ de care nu o mai uneste nimic. Tu esti cea care suporta loviturile pe spinare, injuraturile, umilinta psihica, sa nu mai amintim de lipsirea de indatoririle de care partenerul este obligat sa le faca in raport cu partenerul de viata. O fi bine sa continue ...asta numai ea si D-zeu pot sti, o fi bine sa nu continue.... este alegere o alegere personala.
Reply With Quote