View Single Post
Vechi 22.01.2011, 10:20:27
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
OK, puteți atunci să vă rugați pentru marii criminali ai istoriei să ajungă în Cer, că doar puteți cere orice. Și puteți să vă rugați și pentru diavol să ajungă în Cer... Va fi interesant și captivant să-l vedeți pe Hitler strângând pe Avraam, Isac și Iacov să-i ducă la crematoriu și pe Satana strângându-i pe toți din nou împotriva lui Dumnezeu. Doamne ferește-ne de aceste erezii nimicitoare!
[i].
Primul care s-a rugat pentru marii criminali ai istoriei a fost Isus Cristos, care s-a rugat pentru ucigasii sai. Nu stiu cine au fost marii criminali ai istoriei, dar daca ei se afla in Purgator, Biserica Catolica se roaga in fiecare zi pentru ei si o fac si eu atunci cind merg la biserica

PS Mai mare erezie nu cred ca exista decit aceea de a-L contrazice pe Domnul Nostru Isus Cristos, lucru pe care il faceti voi

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul

Wrong again! Deocamdată suntem pe alt topic. Poate reușiți să-l faceți varză și pe acesta...
Nu-i nici un pacat daca fac varza un topic. Daca am scris lucrurile cu buna credinta si nu am invatat pe nimeni lucruri contrare Sfintei Scripturi nu am pacat. Iar daca am gresit cu ceva, am incredere in marea Milostivire a Domnului nostru Isus Cristos.
Reply With Quote