Citat:
În prealabil postat de whyme80
Buna ziua,
De la inceput vreau sa spun ca sunt si eu una dintre persoanele care au fost ajutate de Sf. Nectarie in nenumarate randuri, si ca si multumire pentru tot ce a facut pt mine, i-am promis ca voi incerca sa ajung la manastirea Radu Voda cat de des pot( si pana acum din mai am ajuns aproape in fiecare zi), dar cateodata ma vad depasita de probleme si nevrednica de mine il mai intreaba pe Sf. Nectarie, de ce, de ce.
Ultima mea patanie a fost faptul ca m-am despartit de persoana cu care trebuia sa-mi intemeiez o familie din doar de el stiute, pentru ca pur si simplu nu a mai vorbit cu mine fara nici o explicatie. Este adevarat ca este si o distanta foarte mare intre noi, dar asta nu l-a impiedicat pana acum sa vorbeasca cu mine.
De aceea stau si ma intreb de ce a trebuit sa-l cunosc?
De ce nu mai vorbeste cu mine?
De ce nu imi da macar o explicatie? La telefon nu imi raspunde, pe net atunci cand este nu vorbeste cu mine.
Este adevarat ca si tacerea este un raspuns, dar un raspuns la ce, pentru ca ultima oara cand am vorbit totul era bine, si acum ma ignora total.
Cu toate acestea sunt convinsa ca Sf. Nectarie nu ma va lasa, si voi primi macar o explicatie pentru comportamentul lui, consider ca macar atat merit ,pentru ca la o reconciliere nu vreau sa-mi fac sperante desarte.
Este adevarat ca-mi doresc astaa foarte mult, dar nu stiu ce sa mai cred...
|
Draga mea, si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si tine si nu numai o singura data, ci de mai multe ori. A lasa pe cineva cu "ochii in soare" (te rog sa nu te simti jignita) este ceva specific barbatilor (sau a unora dintre ei, spun asa ca persoanele de gen masculin de pe acest forum sa nu se simta si ei la randul lor jignite) si nu tin cont de suferinta pe care o lasa in urma. Dupa umila mea parere, cred ca era mult mai corect daca iti spunea decizia lui, aceea de a nu mai continua relatia, fata in fata si fara ascunzisuri. Practic, el cam asta face, se ascunde de tine prin a nu-ti raspunde sub o nici o forma deoarece probabil nu are ce sa iti reproseze. Stiu ca te doare sufletul, ca iti este greu, crede-ma ca te inteleg perfect insa ceea ce trebuie sa faci tu este sa te rogi lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta situatie, sa iti dea putere. Asa cum Sfantul Nectarie te-a ajutat pana acum, o va face si de data asta si iti va arata sub o forma sau alta daca acest baiat este sau nu pentru tine. Iar daca s-a intamplat ca "ruptura" sa se produca acum, a fost poate pentru ca daca se intampla mai tarziu (cand deja erai casatorita cu el, sau aveati un copil) aveai mai mult de suferit. Nu deznadajdui, roaga-te in continuare Sfantului Nectarie ca sa te intareasca si ai sa vezi ca pe zi ce trece o sa te gandesti la el din ce in ce mai putin iar daca acest baiat este pentru tine Sfantul Nectarie ii va lumina mintea si se va intoarce la tine. Cat despre baiat, chiar daca te doare trateaza-l cu indiferenta, nu ii da satisfactie deoarece exista probabilitatea sa nu se lase impresionat de suferinta si de sinceritatea ta, din contra se va bucura stiind ca exista cineva care "depinde" intr-un fel sau altul de el si se va comporta ca si cum ar fi castigat un trofeu iar acest trofeu este sufletul tau care nu merita sa fie "jucat in picioare" de cineva care nu stie cu adevarat ce este iubirea. Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa te ocroteasca si sa iti ajute!!!!!!!!!
P.S. Imi cer iertare daca am fost putin cam dura sau daca am gresit cu ceva in ceea ce am scris.