View Single Post
Vechi 22.01.2011, 11:27:19
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Adriana cred ca ai probleme grave de personalitate! Citesti canoanele dar nu te intrebi de ce nu au existat femei preot. Ce a zis Dumnezeu despre lumina? Ca e pusa sus sa lumineze! Deci Biserica a luminat si una din lumini este ca femeia poate prooroci in biserica dar nu poate fi aleasa preot!Apoi Pavel nu si-a corectat invataturile din Nt. Cand Petru a gresit a gresit inainte de formarea bisericii! Continui sa cred ca e un atac sectar( acest forum e vizibil la ora actuala cel mai popular) unde falsi ortodocsi iau apararea unor eretici!
Probabil ca si Iubiti-va unii pe alti se refera la homosexualitate apostolul confirmand prin aceasta ca homosexualitatea e buna mai ales ca femeia e la fel ca barbatul egala! Totusi nici din astia nu gasim printre martiri si sfinti! Chiar asa nu gasim femeie preot in toata istoria? Dar Dumnezu Iisus a spus ca va lumina biserica prin Duhul Sfant care va lamuri tot adevarul! Eu ma retrag acum nu se mai merita sa scrii ci doar sa te rogi. In curand o sa vina unii si o sa spuna ca Domnul Iisus a fost inecat ca asa spune Nt! Nu mai ma mir de nimic...
Nu stiu de ce bati campii cu homosexualitatea si innecul. Ce-ti veni? Faptul ca in Hristos nu mai este nici barbat si nici femeie a spus-o Sf. Ap. Pavel si NICIODATA nu am afirmat ca s-ar fi referit la homosexualitate. Ce-ti veni ?? Deja esti al treilea cu astfel de bazaconii, si deja am scris pe larg ca se refera la firea duhovniceasca a omului, la sufletul omului. Cand zice ca Biserica este mireasa, tu ce vezi in fata ochilor ? O femeie mireasa ? O cladire a bisericii cu un voal de mireasa pe acoperis ? Ce anume vezi ? Reusesti sa vezi ca este ceva duhovnicesc, ca sufletul este mireasa ? Biserica contine si barbati, reusesti sa accepti ca atunci si barbatii sunt mireasa, iar Mirele lor este Hristos ? Esti barbat si esti mireasa lui Hristos, pentru ca esti parte din biserica lui Hristos iar Hristos este Mirele tau pentru ca este Mirele bisericii iar tu esti parte din biserica, si asta nu inseamna ca esti homosexual! Totul este duhovnicesc! In Hristos si barbat si femeie sunt mireasa, de aceea duhovniceste nu mai exista nici barbat si nici femeie. Trupeste insa exista, cum sa nu, in casatorie, la ei in dormitor, unul este mire si una mireasa, cand sunt insa amandoi in fata lui Hristos sunt ambii mireasa. Asa cum nici grec si nici evreu nu mai exista in Hristos si totusi nu a disparut Grecia si Israelul de pe harta doar pentru ca a zis Sf. Ap. Pavel ca in Hristos nu mai exista nici grec si nici evreu! Pe pasaport exista, pe harta exista, pe pamant exista, in fata lui Hristos insa nu mai exista, duhovniceste nu mai exista, ci sunt toti mireasa Domnului.
Nu inteleg de ce o tot dati cu homosexualitatea, chiar nu inteleg! De ce va ganditi la trup cand celalalt vorbeste de suflet? Chiar atat de tare sunteti obsedati de trup incat nici cand se vorbeste de cele duhovnicesti nu va puteti gandi la suflet? Hristos a venit sa salveze suflete! SUFLETE! Preotul este in Biserica ca sa conlucreze cu Hristos la salvarea SUFLETELOR. Sper sa puteti si voi sa va ganditi mai mult la SUFLET cand vorbiti de religie, ca SUFLETUL este cel care TREBUIE SALVAT !!

Si cum adica nu mi-am pus intrebarea de ce nu au existat femei preot? Din cauza prejudecatilor! Tu nu vezi ca esti in secolul 21 si cand iti spune Sf. Ap. Pavel ca in Hristos nu mai exista nici barbat si nici femeie tu te gandesti la homosexuali? Cum o fi fost atunci in secolele anterioare, nici nu vreau sa ma gandesc. Degeaba sunt luminatorii, daca cei care privesc vad fantasme ! De asta nu exista femeie preot, ca tot la trup va stau ochii in loc sa vedeti sufletul. Omul va vorbeste de suflet si voi tot cu trupul o dati inainte ! Chiar asa greu este sa va uitati la suflet? Nu de suflet trebuie sa va ingrijiti cand mergeti la biserica ? Nu de suflet se ingrijeste preotul? Ca doar nu mergeti pentru fitness acolo ! Ce treaba are trupul in functia de preot? Ca doar nu trebuie sa care bolovani cu spinarea!
Greu mai este, greu de tot...

Si cum adica Petru a gresit inainte de formarea Bisericii? Pai biserica s-a format la Cincizecime, la coborarea Duhului Sfant, iar Petru a gresit si dupa!!

Si daca tot vorbeai de femei care proorocesc, tu stii ce semnificatie are in Biblie cuvantul a prooroci? Ce crezi, inseamna ghicirea viitorului? Nicidecum! Inseamna a spune cuvantul lui Dumnezeu!! Si darul asta a fost dat si femeilor, atat in Vechiul cat si in Noul Testament!!...