Citat:
În prealabil postat de vasilik
Draga mea, si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si tine si nu numai o singura data, ci de mai multe ori. A lasa pe cineva cu "ochii in soare" (te rog sa nu te simti jignita) este ceva specific barbatilor (sau a unora dintre ei, spun asa ca persoanele de gen masculin de pe acest forum sa nu se simta si ei la randul lor jignite) si nu tin cont de suferinta pe care o lasa in urma. Dupa umila mea parere, cred ca era mult mai corect daca iti spunea decizia lui, aceea de a nu mai continua relatia, fata in fata si fara ascunzisuri. Practic, el cam asta face, se ascunde de tine prin a nu-ti raspunde sub o nici o forma deoarece probabil nu are ce sa iti reproseze. Stiu ca te doare sufletul, ca iti este greu, crede-ma ca te inteleg perfect insa ceea ce trebuie sa faci tu este sa te rogi lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta situatie, sa iti dea putere. Asa cum Sfantul Nectarie te-a ajutat pana acum, o va face si de data asta si iti va arata sub o forma sau alta daca acest baiat este sau nu pentru tine. Iar daca s-a intamplat ca "ruptura" sa se produca acum, a fost poate pentru ca daca se intampla mai tarziu (cand deja erai casatorita cu el, sau aveati un copil) aveai mai mult de suferit. Nu deznadajdui, roaga-te in continuare Sfantului Nectarie ca sa te intareasca si ai sa vezi ca pe zi ce trece o sa te gandesti la el din ce in ce mai putin iar daca acest baiat este pentru tine Sfantul Nectarie ii va lumina mintea si se va intoarce la tine. Cat despre baiat, chiar daca te doare trateaza-l cu indiferenta, nu ii da satisfactie deoarece exista probabilitatea sa nu se lase impresionat de suferinta si de sinceritatea ta, din contra se va bucura stiind ca exista cineva care "depinde" intr-un fel sau altul de el si se va comporta ca si cum ar fi castigat un trofeu iar acest trofeu este sufletul tau care nu merita sa fie "jucat in picioare" de cineva care nu stie cu adevarat ce este iubirea. Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa te ocroteasca si sa iti ajute!!!!!!!!!
P.S. Imi cer iertare daca am fost putin cam dura sau daca am gresit cu ceva in ceea ce am scris.
|
Imi primul rand vreau sa va spun ca nu ati fost dura deloc, ati fost cat se poate de realista, dar avand in vedere ca am mai fost "patita" in sensul acesta, i-am spus de la bun inceput ca as prefera sa imi spuna cand are ceva sa-mi reproseze, si a durat foarte mult timp sa am incredere in ceea ce-mi spunea el, pentru ca eu mereu trebuia sa fiu suspicioasa la orice zicea sau facea, si incerca sa ma convinga ca el nu este deloc asa, si ca ceea ce patisem eu era in trecut, si nu se va repeta si in viitor cu el, dar se pare ca ar fi trebuit sa continui cu suspiciunea mea si sa nu-i dau crezare in nici un fel.
Dar stau si ma intreb pana cand o sa mai fiu pusa in situatia asta?