Pai sigur ca da, e o insulta la adresa altor religii.
Ia sa vin eu sa-ti arat cum dau foc la Bilbia ortodoxa, iti place?
O biserica americana a vrut sa arda Coranul pe 11 septembrie;
Citez: "Inițiativa a fost condamnată și de secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care a subliniat că ea "riscă să aibă consecințe nefaste asupra securității trupelor noastre"." (
link)
De ce crezi ca ar fi avut consecinte nefaste? Pentru ca e o insulta foarte mare adusa celor care cred in Coran si ieseau scantei.
Asa ca ce treaba aveti voi cu arsul cartilor? Pai daca sunteti asa de convinsi de religia voastra, de ce v-ar fi frica? Ah, va e frica sa nu fiti influentati? Pai daca sunteti influentati inseamna ca aveti si un motiv, de ce nu va dati jos ochelarii de cal? "sa nu vad nimic, sa n-aud nimic, eu cred in religia mea."
PS: Mai era cineva pe forum care spunea ca vezi-doamne, de cand a stat si a ascultat ce-aveau de spus niste martori ai lui iehova (parca), are numai ghinion. Era disperata, ca ea ce face? Ca s-a suparat dumnezeu pe ea. De ce? Pentru ca a ascultat ce aveau de spus niste OAMENI? Si daca a ascultat ce? Pai de-acum ar trebui sa va spargeti timpanele si sa va scoateti ochii, pentru a fi siguri ca nu 'pacatuiti'. Penibil.
Apropo, ieri am avut toata ziua numai ghinion, dupa ce mi-am baut cafeaua. Trebuia sa fi fost cafeaua de vina. Cam asta e logica persoanei respective.