Citat:
În prealabil postat de moriane
Ridicarea securii razboiului impotriva homosexualilor nu cred ca este solutia corecta. Nu cred ca suntem in cruciade, sper. Nu este solutia corecta in primul rand pt. ca si ei au dreptul la existenta, pt. ca au dreptul sa faca ce vor cu viata lor, sa se exprime dupa bunul plac atata timp cat nu lovesc voit in altii. E adevarat ca ne poate influenta aproape tot cu ce intram in contact, dar asta nu inseamna ca din cauza factorilor exteriori ne schimbam. Vina, daca pot sa zic asa, e doar a noastra, ca ne lasam schimbati. Nu e treaba noastra sa pedepsim, cenzuram etc. Si apoi, daca aplicam metode "razboinice" ii transformam in victime si le dam dreptul sa ne acuze de discriminare, si pe de asupra le facem si reclama. Daca la parada homosexualilor nu erau reactiile violente care au fost, stirea despre ea nu aparea atat de mult pe canalele media, si se uita mult mai repede.
Si apoi, despre vindecarea homosexualilor, si manifestarile lor impotriva naturii. Cred ca adevaratii homosexuali au o inclinatie biologica spre asa ceva. Natura lor biologica are aspecte contradictorii. Adlandu-se la mijloc intre barbat si femeie, de ce sa nu le dam lor dreptul de a alege? Daca in partea exterioara a fizicului lor arata asa, nu inseaman ca si interiorul e la fel. De ce sa judecam numai dupa ce se vede?
|
moriane faci o confuzie.si as vrea sa iti vorbesc despre doua terminolofii/ identitate sexuala si orientare sexuala. transexualii (barbati fizic, femei mental sau femei fizic, barbati) mental sunt persoane care au o alta identiate sexuala decat cea fizica.
orientarea sexuala se refera la genul fata de care exista atractie. eu sunt homosexual insa nu ma identific cu o femeie. de fapt consider ca partea homosexuala se refera doar la aspectele erotico-emotionale.
nu detest femeile si nici nu resping ideea de heterosexualitate. doar ca eu nu simt nici o atractie fizica sau emotionala fata de o femeie. nu este un aspect legat de sexualitate in stricto sensu ci este un complex care implica si o latura emotiva.
dincolo de toate acestea nu a fost o decizie. desi exista si comportament homosexual la multe persoane care sunt heterosexuale.
tu ai numit "impotriva naturii". cred ca este o sintagma care place. insa homosexualitatea nu este un lucrun exceptional , frecventa acesteia fiind departe de a fi ignorata in natura. exista in natura, atat la om cat si la mai multe specii de animale un comportament homosexual. de exemplu la primatele bonobo comportamentul homosexual, lesbian sau bisexual este intalnit la mai mult de 50% din populatie.