View Single Post
Vechi 23.01.2011, 13:50:33
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
O stire de rasu-plansu (dar oricum, greu de crezut ca se intampla asa ceva):
Departamentul de Sanatate al UK a solicitat companiile fast food McDonalds si KFC, precum si companiile care produc mancare si bauturi procesate: PepsiCo, Kelloggs, Mars si Diageo sa participe la scrierea politicilor guvernamentale privind obezitatea si bolile legate de consumul de alcool si dieta nesanatoasa.

articolul intreg:http://vigilantcitizen.com/?p=5577

(ca si cum aduci lupul paznic la oi)
Am vazut zilele trecute o femeie cum ii dadea copilului ( care nu avea mai mult de 10-11 luni) pe strada,dintr-un hamburger de la McDonalds.
Mi-am asumat riscurile de rigoare si am intrebat-o daca e mama micutului sau bona!Mi-a raspuns foarte zambitoare,ca e mama, ca doar ce cred, ca bona dadea bani pe hamburger pentru copil????
Am considerat ca degeaba as continua o discutie pe tema asta( am mai facut-o in alte imprejurari si am fost privita de parca eram un OZN),mi-am cerut scuze ca am intrebat si am plecat in treaba mea.
Din pacate lipsa de informatie a adultilor are repercursiuni si asupra copiilor care nu pot decide singuri...Si nu e vorba doar de produsele fast-food, ci de alimentatie in general....
Reply With Quote