View Single Post
Vechi 23.01.2011, 14:15:22
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Nene se vede ca rastalmacesti mereu cuvintele si nu cauti adevarul imi pare rau sa o spun. Eu nu am spus ca adventii sunt majoritari ( ce mincinos perfid esti!) am spus ca daca pana acum nu era nimeni sa fie cu adevarat crestin deoarece nu respecta credinta sabatului si nu numai, acum au aparut pentru prima data crestini adevarati (asa ziceti voi) care respecta sabatul.
Inca o data spun ca nu inseamna ca daca respecti sabatul esti mai crestin fata de altii sau mai aproape de Dumnezeu! Evreii nu respecta sabatul? In afara de sabat cu ce se asemana biserica etiopiei cu adventiii? Pe bune ai ramas in urma. Inainte o dadeati cu valdenzii acum cu acestia. Dar si unii si altii nu aveau aproape nimic in rest cu voi. sau tu consideri ca daca respect sabatul in rest pot sa cred ca Pavel era Dumnezeu sau ce imi trece mie prin cap? Repet aceasta biserica practica taiera imprejur. Deci avand o comunitate mare de evrei (vezi Nt in privinta altor biserici) aceasta biserica a fost atrasa cumva de invataturi iudaice!
Reply With Quote