View Single Post
Vechi 23.01.2011, 15:07:06
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit Din nou rusine!

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu orice fel de patriotism e bun. Așa cum spunea Bernard Shaw, patriotismul e credința că patria ta e superioară pentru că ești născut în ea. Dar dincolo de această patimă (născută din mândrie), există și un patriotism practic, acela de a face ceva pentru țara ta.

Polonia e o țară cu oameni foarte credincioși (statisticile o arată) și din câte am auzit și foarte omenoși, ceea ce nu se poate spune despre români. Celelalte țări nu trebuie apreciate pentru credința lor majoritară ci pentru caracterul oamenilor și realitatea e că țările prezentate ne depășesc.

Probabil fotografiile din acele țări creau un contrast nefavorabil cu România, dar asta nu înseamnă să abandonezi efortul pe care îl făceai. Abandonul este al defect românesc. Iar diferențele de păreri sunt binevenite, fiindcă spiritul de turmă ne-a adus unde ne-a adus.

Eu nu o să abandonez ceea ce am început (decât dacă eventual voi fi banat). Cei care într-adevăr iubesc adevărul cred că vor înțelege ideea pe care vreau să o transmit. Voi posta de asemeni și imagini din România, fie că tu nu o s-o mai faci sau o să te răzgândești.
@ Traditie 1

Inca odata RUSINE!!!
Evident ca esti platit sa spui ceea ce spui! Vai tie!!!
Concluzia, una singura: daca nu esti patriot esti TRADATOR!!! altfel ce-ai putea fi?!Nu poti sa slujesti la doi domni....stii tu...
Nu ai voie daca esti roman si crestin adevarat sa-ti denigrazi tara si poporul, deci sigur nu esti roman.Tara ti-o aperi in primul rand prin cuvant si nu in ultimul rand cu pretul vietii.Asa ca ineptiiile despre ca nu e bun orice fel de patriotism canta-e la alte usi!
Nu ma voi mai obosi sa-ti raspund ceva chiar nu meriti.
Reply With Quote