View Single Post
Vechi 23.01.2011, 16:00:46
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,andrei_so

Citat:
În prealabil postat de Andrei_so Vezi mesajul
poza asta e din filmul Ostrov daca nu ma insel

offtopic: fratilor nu imi vine sa cred ca pana si aici ati adus polemicile de prost gust. Ca de obicei intrasem sa vad si eu imagini foarte frumoase (nu are importanta daca sunt din Romania sau alte tari) ca sa ma relaxez un pic, dar mi-a pierit tot cheful. Angajati-va mai la Libertatea sau Click daca va plac atat de mult scandalurile. Sau deschideti-va un blog daca aveti logoree. Inca putin si distrugeti si topicul asta cu prostiile voastre! Pana acum cateva zile era totul asa de linistit aici... iar acum deodata vad acest topic super activ; oare de ce?! NU MA INTERSEAZA CE OPINII AVETI VOI in legatura cu Romania sau Slovacia. Cel putin nu in topicul asta. Faceti-va un topic separat cu problema asta si turuiti acolo pana vi s-o face rau. Va rog, daca va mananca degetelele sa-mi raspundeti, deschideti alt topic si faceti-o acolo!

Administratorul, ca de obicei, inexistent; cand se discuta pe langa subiect!

Sper din toata inima ca acest mesaj sa fie ultimul de acest gen din acest thread! Va rog din suflet mutati discutia in alta parte.
cam dura abordarea ta,daaar, daca inlaturam duritatile, asa este.topicul este ptr.imagini iar de dorim sa discutam de patriotism sa-l trecem la politica,parerea me.
sa lasam imaginile sa ne delecteze sufletul si sa ne abtinem sa categorisim userii