Citat:
Īn prealabil postat de calator prin ploaie
Sa-i ierte Dumnezeu...si sa-L lasam pe El sa judece, iar noi sa ne vedem de ale noastre , ca tot romanu-i filozof , dar practica ii "mananca" pe majoritatea.....
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
bine spus
Si ar mai fi ceva ca tot omul sa se cerceteze pe el si apoi sa cunoasca In ce stadiu si masura a cresdintei a ajuns ca sa nu cada In pacatul M I N D R I E I,
ca mult am aruncat cu pietre si chear In casa noastra si in frarti nostri de aceiasi religie si credinta cu noi, cine are minte sa inteleaga ca Biblia spune ca sa cercetam tot si sa luam ce este bun si de folos noua.
Doamne IISUSE HRISTOASE dulcele nostru MIntuitor porunca neai dat noua zicInd IUBITIVA uni pe alti precum vam IUBIT si EU pe voi, Aprinde In Intreaga noastra fiinta DRAGOSTEA DE TINE si de aproapele nostru, si Tine pe frati nostri cei dupa suflet si dupa trup In aceasta dragoste SfInta da lor Intelepciune darul TAU cel Dumnezeesc ca sa umble caile Tale sa faca cele bine placute Tie,
asa Doamne a asculta rugaciunea mea , ca ce este mai bun si mai placut decIt a locui frati Impreuna, asculta rugaciunea mea si te milostiveste spre noi ca bun si milostiv si IUBITORde oameni ESTI esti si numa Tie se cuvine toata cinstea Slava si Inchinaciunea ,Tatalui si Fiului si Sf. Duh acum si pururea si In veci amin amin amin.
+++ +++ +++ +++