Subiect: Unde este iadul?
View Single Post
Vechi 23.01.2011, 20:24:06
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am vazut si eu Ingerul Digital,nu vreau sa contest tot materialul produs care are parti bune,insa partea respectiva cu forarile care au dat de iad si urletele sinistre iesind de sub pamant imi par doar un simplu scenariu-iadul sau Raiul sunt dimensiuni inaccesibile pe timpul vietii(mai sunt cazuri exceptionale cand Sfinti sau oameni cu calitati exceptionale pot accesa aceste dimensiuni pentru validarea unor raspunsuri la acest fel de experiente sau pentru a fi purtatorii unor mesaje pentru cat mai multi muritori).

iadul nu poate avea in acest caz,longitudine si latitudine pe sufrafata sau in interiorul Pamantului,nu poate fi accesat accidental de catre mineri,foratori si alti cercetatori,Dumnezeu nelasand loc pentru accidente!Cat despre topirea instrumentelor,la filmare,cum au reusit totusi sa inregistreze tipetele sufletelor ,pe ce suport si prin ce modalitate daca sculele s-au topit la contactul cu temperaturile inalte??

Este o gandire putin simplista sa-ti imaginezi ca Raiul si iadul se gasesc pe Pamant,in adancul lui sau putin mai deasupra...cand exista o infinitate de Univers cu nesfarsite posibilitati?pot fi pe planete diferite,de ce nu?
iadul, daca exista, nu poate fi vazut pentru ca el face parte din alta dimensiune, ca si cerul.
Reply With Quote