View Single Post
Vechi 21.06.2007, 08:33:40
evropean evropean is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
de exemplu la primatele bonobo comportamentul homosexual, lesbian sau bisexual este intalnit la mai mult de 50% din populatie.
da, desigur, cei care nu accepta homosexualii sunt niste persoane needucate, ignorante, bigote, obscurantiste, pe cand PRIMATELE BONOBO iata ce "open-minded" sunt! hahahah :))
"Dragut" chiar a ajuns la nivelul primatelor bonobo si ii este mila de noi, cei care mai ramanem oameni.

Eu nu am incitat la violenta, ci doar i-am prevenit pe cei care vor sa ne impuna ei prin violenta legala, acceptarea cu resemnare a desfasurarii homosexualitatii in spatiul public.

Daca ma voi trezi amendat fiindca i-am luat peste picior nu mi se pare OK.
Daca voi fi OBLIGAT prin lege sa ii accept asta mi se pare o forma de violenta.

Nu sar la ei sa le crap capul pentru ce fac ei in pat, insa cand se manifesta exhibitionist in spatiul public si ne umplu tot pe noi cu injurii si dispret cum ca am fi "bigoti", este crestineste sa nu reactionam verbal? Este crestineste sa tacem in fata raului? Este crestineste sa acceptam legi care ne impun sa parasim NOI spatiul public si sa ne practicam credinta in intimitate, ca si cum credinta ar fi ajuns o rusine?
Pai deocamdata crestinii sunt cei supusi violentei: daca in spatiul public manifesti conceptii "homofobe" (ce cuvant au scornit! parca ar fi o boala neacceptarea...) poti fi amendat si exclus din societate. Prevad ca sanctiunile pentru "discriminare" vor creste.
Nu ni se permite nici sa-i povatuim, nici sa-i luam peste picior (ridendo castigat mores), ca asta este "discriminare"...

Bineinteles ca se pot astepta la reactii de violenta fizica, dar astea nu vor veni din partea crestinilor practicanti, ci in primul rand din partea propriilor lor medii, din partea istoriei (vezi regimurile dictatoriale) si din partea lui Dumnezeu, prin bolile la care sunt expusi. Eu i-am avertizat sa deschida bine ochii la toate pericolele care ii pandesc. Daca cineva ii va violenta fizic, sunt singurii responsabili.
Tocmai fiindca nu agreem sa ajunga sa pateasca ceva, este bine sa ii sfatuim sa nu devina agresivi si obraznici

Un crestin practicant nu ii poate violenta fizic fiindca asta e explicit interzis de credinta. Dar trebuie si poate sa isi pastreze cu orice pret atitudinea intransigenta de neacceptare, chiar sub amenintarea legilor satanice de extractie "politically correct".

La nivelul atitudinii sa nu se astepte la NICI O CONCESIE.
Problema este de fapt a lor, fiindca vor ACCEPTARE, vor sa-i aplaudam, si sunt dispusi sa obtina asta inclusiv prin teroare.

Prevad ca nu se vor limita, precum concetatenii lui Lot, la a petrece si a se "veseli", ci se vor transforma intr-o casta privilegiata a vanatorilor de crestini, a delatorilor care vor turna "organelor" orice parere "homofoba", orice gluma, orice grimasa de neacceptare. Sunt convins ca in afara credintei crestine, dispare orice reazem al sufletului intru a fi moral.
Nefiind crestini, ei nu vor avea nici o retinere in a aplauda si sprijini sub orice forma "arderea pe rug" a crestinilor. Pai chiar asa, cum sa nu accepti exemplul "maret" dat de "Sfanta Natura" prin primatele Bonobo...
Reply With Quote