Ia-o de la capat !!!!
Maria draga,mintea ta bantuita de furtuna,trebuie sa se linisteasca.Trebuie sa te aduni ca sa poti face pasii mici care sa te scoata la liman.Te afli naufragiata in mijlocul oceanului,ce faci ?bati haotic din brate si urli la luna ?Trebuie sa te aduni.Si eu m-am aflat intr-o situatie disperata.Mi-am lasat grijile in mana lui Dumnezeu si m-am rugat zi si noapte,cu lacrima de sange,sa ma scoata din intunericul in care ma aflam,si-ti pot spune spre lauda Celui Prea Inalt,ca rugaciunea nu a fost zadarnica.Pentru inceput,daca as fi in locul tau as duce copilul la mama pentru ceva timp.Sigur mama se va supara,dar in fata evidentei,in mod sigur nu va arunca copilul la cosul cu gunoi.Apoi as sta inchisa in casa,m-as linisti,nu cu tranchilizante ci cu rugaciuni pe care sa le spui cu vorbele tale ,nu sa le citesti cu mintea halaudind in toate zarile.Daca ai in casa o muzica relaxanta,las-o sa curga zi si noapte,caci vibratiile produse ,vor linisti si energiile tale haotice.Nu te stradui sa cauti solutii,ci doar sa te linistesti.Nu te intreba ce vei manca sau cu ce vei plati chiria,de asta se ocupa Domnul.Gasesti pacea si armonia sufletului in pacea si armonia Cerului,vizualizeaza aceasta si va cobora asupra ta,si odata cu ea vor veni si solutiile.Poti introduce o actiune de stabilirea unei contributii de intretinere a copilului,indreptata impotriva tatalui biologic,numai daca minorul este recunoscut de tata si daca acesta realizeaza venituri.Nu e necesar sa consullti un avocat,te pot invata ce e de facut pe mesaj privat.Daca sinele tau fals nu te impiedica poti cauta si accepta orice munca prin care iti poti asigura casa si masa,mai apoi poti cauta ceva potrivit aptitudinilor si experientei tale.Trebuie sa intelegi un lucru : Dumnezeu te iubeste si Te va scoate din incercarea prin care treci,caci incercare se numeste si nu plata pacatelor. " <Nu exista esec,ci doar experienta >,a spus un intelept si are dreptate.Ai primit o lectie,trebuie sa ti-o asumi,sa inveti din ea si sa mergi mai departe,caci desavarsirea se invata din plans si durere.Ai venit in aceasta viata ca sa te desavarsesti,sa te intorci in casa Tatalui,neprihanita,blanda,iubitoare de oameni.Parcurgi acest drum pentru ca l-ai ales,asa ca asuma-ti parcurgerea si stii ca la sfarsit te asteapta Domnul si Stapanul cu toate darurile.Poate am fost cam pretioasa sau dura,dar trezeste-te,nu esti singura,in jurul tau sant ingeri care abia asteapta sa te ajute.Si ca dovada,raspunsurile ce le primesti pe acest link.Domnul e cu tine,nu uita !!!!!Pace si armonie !!!!!
|