Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Nu inteleg de ce te superi...???.Nu te-am judecat,nu te-am criticat si nu am exagerat...???.
O FEMEIE ELEGANTA,nu inseamna NUMAI A STII CUM SA SE IMBRACE,ci si a stii CUM SA SE POARTE(CUM SA VORBEASCA,CUM SA IUBEASCA,CUM SA INDRUME,CUM SA SE FEREASCA DE RELE SAU DE RAUTATI,s.a.).
O FEMEIE MODERNA este acea femeie care aspira la o oarecare abatere de la LEGILE LUI DUMNEZEU(da mai multa atentie TRUPULUI,ci nu SUFLETULUI,sperand la o imagine "atragatoare",dar INSELATOARE,se razvrateste impotriva lui Dumnezeu prin NEASCULTARE,fata de sot,de Preoti s.a.,isi creaza un NOU MOD DE VIATA placut "lumii",ci NU LUI DUMNEZEU...???.
|
Sunt perfect de acord cu tine,sora.Ma bucur ca mai exista(inca)femei ce gandesc ca tine.Imi amintesc ca tot o femeie spunea ca o femeie e respectata atunci cand se respecta pe sine.Chiar daca nu e asa evident,femeile au o mare influenta asupra lumii,depinde daca e buna sau rea.Cand va disparea femeia ortodoxa atunci va disparea si lumea.Dupa cum spunea si parintele Arsenie Boca,daca vreti preoti buni,nasteti-i,tot asa,daca vreti oameni credinciosi,nasteti-i.
Doamne ajuta.