Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 21.06.2007, 11:03:52
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Nu inteleg de ce te superi...???.Nu te-am judecat,nu te-am criticat si nu am exagerat...???.
O FEMEIE ELEGANTA,nu inseamna NUMAI A STII CUM SA SE IMBRACE,ci si a stii CUM SA SE POARTE(CUM SA VORBEASCA,CUM SA IUBEASCA,CUM SA INDRUME,CUM SA SE FEREASCA DE RELE SAU DE RAUTATI,s.a.).
O FEMEIE MODERNA este acea femeie care aspira la o oarecare abatere de la LEGILE LUI DUMNEZEU(da mai multa atentie TRUPULUI,ci nu SUFLETULUI,sperand la o imagine "atragatoare",dar INSELATOARE,se razvrateste impotriva lui Dumnezeu prin NEASCULTARE,fata de sot,de Preoti s.a.,isi creaza un NOU MOD DE VIATA placut "lumii",ci NU LUI DUMNEZEU...???.
Sunt perfect de acord cu tine,sora.Ma bucur ca mai exista(inca)femei ce gandesc ca tine.Imi amintesc ca tot o femeie spunea ca o femeie e respectata atunci cand se respecta pe sine.Chiar daca nu e asa evident,femeile au o mare influenta asupra lumii,depinde daca e buna sau rea.Cand va disparea femeia ortodoxa atunci va disparea si lumea.Dupa cum spunea si parintele Arsenie Boca,daca vreti preoti buni,nasteti-i,tot asa,daca vreti oameni credinciosi,nasteti-i.

Doamne ajuta.
Reply With Quote