Citat:
În prealabil postat de maria25
Multumesc pentru sfaturi si pentru randurile pe care mi le lasati aici.
Sper, cumva, sa reusesc sa ating macar linia de plutire. Nu stiu prin ce minune.
O simpla pereche de pantaloni ajunge la 50 lei. .
|
Nu deznadajdui Maria!
Nu-i nevoie sa accepti aceste preturi ridicole. Din fericire exista magazinele second-hand unde poti umple un sac de hainute pentru copil cu doi trei lei/ KG!!.. serios, este o adevarata mana cereasca in caz de nevoie.
Mai exista posibilitatea de a ruga frumos pe preotul de la biserica ta sa anunte dupa predica daca are cineva hainute de copil - sigur se va gasi cineva si de asemenea poate ca-ti gaseste pe la cineva mai instarit si camaruta unde sa stai cu copilul, cine stie poate chiar la preot acasa , CA MARE-I DUMNEZEU!!!.
In privinta copilului, daca nu-l poti plasa gratis la o cresa, ca este prea mititel pentru gradinita, ai putea deocamdata sa-l tii pe linga tine la munca.
Noi in bloc am avut timp de multi ani o femeie de serviciu care spala scarile cu un copilas dupa ea, il tinea pe linga ea mereu, tot de vre-o 2-3 anisori, si unde se ducea ea cu mopul venea si el, asa ca se poate!
Am vazut si femei in piata cu copii linga ele vinzind verdeturi. In privinta cuminteniei nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece cind vede ca mama munceste si n-are timp de pierdut, o sa invete sa stea cuminte fara sa deranjeze.
Doamne ajuta si cu curaj tot inainte!