View Single Post
Vechi 24.01.2011, 17:49:26
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu există confuzie mai mare decât a încurca ziua a șaptea cu ziua întâia a săptămânii! Din punct de vedere biblic lucrurile sunt clare, de anul acesta și din punctul de vedere al B.O.R. lucrurile sunt clare; de ce-o mai sucești?
Unde vedem acest punct de vedere al B.O.R?
Raspunsurile sunt deplasate deoarece :- Dumnezeu nu se poate supara pe un om atat timp cat el respecta o zi care pentru el e duminica iar pentru un adventist sambata! (Sa zicem ca eu cand ma duc la biserica ma duc duminica dar tu fiind in partea opusa a pamantului cand ma duc eu duminica pentru tine e sambata si te duci si tu la biserica deoarece tu te duci sambata la biserica. Si ajungem ambii la judecata. Crezi ca Dumnezeu o sa zica: voi aveti pacate egale -presupunem acest lucru-numai ca unul va ajunge in iad deoarece nu a respectat ziua mea!dar asta calca promisiunea facuta de Iisus: sabatul a fost facut pentru om!!!-In evrei se vorbeste de o noua zi!- primii crestini nu puteau sa respecte o noua zi fara sa se razvrateasca iar apoi ei nu puteau sa respecte doua zile deoarece logic ar fi calcat porunca Domnului(6 din 7)
Apoi sabat inseamna zi de sarbatoare nu este o zi batuta in cuie! Repet daca Dumnezeu ar fi stiut cum vom cadea in pacat schimband ziua ne-ar fi atentionat! Apoi nu mai vorbesc ce implicatii ar rezulta din ce scri. Inseamna ca biserica crestina a fost imediat corupta de paganism ca nu a luminta deloc lumea ca a inlocuit niste ramuri dar s-au uscat inainte devreme! Si atunci ma intorc la acel batran care spunea in Nt : daca aceasta lucrare este de la Dumnezeu va dainui daca nu va disparea! Vad ca aceasta lucrare nu a disparut dar a degenerat dupa cum zici tu!
P.S ti-am zis ca si adventii si-au pus problema la inceput cand trebuie respectat sabatul..Asa ca... La musulmani sabatul este Vineri la evrei sabatul este duminica si la noi Duminica! Ce spui tu ca vor sa faca(vor nu au facut!) BOR este alta mancare de peste! In loc sa apara in calendare ziua de luni ca fiind prima o sa apara ziua a 8-a sau prima adica Duminica!
Pe de alta parte asa cum am mai zis numai unul din 1000 de crestini poate intelege asa gresit Nt! Voi ati mai gresit si cand ati crezut in revenirea Domnului sau in scrierile infailibile ale lui White! Va bazati ca pana cand nu vine Domnul puteti scorni orice!

Last edited by bairstow; 24.01.2011 at 17:56:38.
Reply With Quote