View Single Post
Vechi 24.01.2011, 19:19:22
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc tare mult pentru reply-uri.

Avocatul care m-a asistat atunci la notar si pe parcursul intregului procedeu, ma poate indruma si acum. Ma voi mai interesa.

Voi cauta pe internet unde este manastirea Cernica. Presupun, dar nu stiu exact. Voi da si un acatist de 40 de zile dupa cum spuneai.

Am citit acatistul Sf. Mina mai demult, cred ca in noiembrie. Acum duhovnicul mi-a dat de citit Acoperamantul Maicii Domnului si Bucuria celor necajiti pentru fiecare zi.

Cat despre organizatiile mai sus pomenite, este o idee foarte buna, doar ca ma gandesc ca daca ar trebui sa publice un articol despre asta... nu pot. Risc sa imi fie luat copilul de catre tata. Si nu vreau asta. Iar despre cont si adresa... nici nu stiu ce sa zic, decat ca apreciez si nu am cuvinte... imi vine sa plang. Nimeni nu mi-a dat nimic gratis... Eu v-am cerut o vorba buna, un sfat, o alinare si recunosc ca am primit mult mai mult decat ma asteptam. M-ati incurajat si va multumesc pentru asta. Pot sa las o adresa doar pe PM pentru cine doreste sa faca un asemenea gest, dar va rog din suflet sa ma credeti ca nu am cuvinte de multumire pentru cate randuri de incurajari si alinari am primit de la voi. A va cere bani este ultimul lucru pe care l-as face sau m-as gandi.

Multumesc.
Reply With Quote