Sfantul Naum
Un prieten de-al meu a suferit de o criza depresiva severa acum cativa ani in urma, a urmat medicatia propusa de medicul psihiatru si a fost sfatuit sa urmeze si pe calea credintei. A inceput sa vina din ce in ce mai des la biserica iar preotul paroh a reusit sa-l convinga sa se cunune la biserica, intrucat nu era cununat religios. Am ramas uimit cat de repede simptomele depresive parca disparusera si el vorbea despre boala sa la timpul trecut. Insa in ultimele zile au aparut din nou acele simptome dar, cu o tulburare a linistii interioare incat nu poate sta la un loc, nu poate dormi, are permanent o stare de incordare. M-a rugat insistent sa-l ajut, sa ma rog pentru el, dar si eu sunt un om pacatos, rugaciunea mea nu are putere.Am citit un articol despre Sfantul Naum, de la Manastirea Ohrid ,Macedonia, din fosta Iugoslavie, ale carui sfinte moaste au putere vindecatoare pentru suferinte foarte grave,vindecand chiar si nebunia, nu stiu insa cum se poate ajunnge acolo . Am rugat preotii cunoscuti sa faca slujbe pentru el, toti mi-au spus ca trebuie sa se spovedeasca si sa participe mai multe slujbe ale Sfantului Maslu .Tare mult as vrea sa pot sa-l ajut, deoarece medicatia alopata nu-i mai este de nici un ajutor acum .Vasile Tanase
Last edited by tanaseva; 24.01.2011 at 21:17:30.
|